PLINQ geeft nieuwe trainingsballen aan FC Dalfsen

Niet alleen de Eredivisie, ook de trainingen bij FC Dalfsen zijn weer begonnen. Ter gelegenheid van het nieuwe voetbalseizoen geeft glasvezelprovider PLINQ 75 Eredivisie ballen aan FC Dalfsen voor de trainingen van de jeugdteams.

Afgelopen week heeft Stephan Chung namens PLINQ deze ballen overhandigd aan Wim Hulleman van FC Dalfsen. ‘’Wij zijn blij een sportieve bijdrage te kunnen leveren aan onze lokale FC’’. De nieuwe trainingsballen zijn mede mogelijk gemaakt door Fox Sports, waarmee PLINQ nauw samenwerkt.

De actie sluit mooi aan bij de lokale campagne die PLINQ is begonnen in Dalfsen. Bestaande en nieuwe abonnees krijgen de komende maanden bij het afsluiten van een abonnement bij PLINQ namelijk 12 maanden Fox Sports Eredivisie helemaal gratis. Met deze actie kijkt straks heel Dalfsen naar de mooiste wedstrijden uit o.a. de Eredivisie.

Meer weten? Kom langs bij ons in de winkel. U bent van harte welkom op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur aan de Prins Hendrikstraat 9 in Dalfsen. Of bel met onze klantenservice via 088-7768444.