Terugblik op 2022

VAIBR. blikt terug op 2022

Het jaar 2022 komt bijna tot zijn einde en dat is een mooi moment voor een terugblik op de hoogtepunten binnen VAIBR.

Nieuwe website live
Afgelopen juni hadden wij VAIBRlicious nieuws! Onze vernieuwde website is toen namelijk online gegaan.

Naast een verfrissende nieuwe huisstijl is de website vooral een stuk informatiever geworden. De website wordt inmiddels goed bezocht en bezoekers weten hun weg te vinden naar één van onze interessante blogs, veelgestelde vragen of andere interessante informatie.

De verlengactie
Naast een nieuwe website hebben wij ook diverse acties opgezet, waaronder de verlengactie. Dit ging om een actie voor al onze bestaande abonnees. Er is al meer dan 100 keer gebruik gemaakt van de verlengactie!

De omruilactie
Ook hebben we een omruilactie opgezet. De verouderde M7 TV ontvanger die sommige klanten nog in bezit hadden, wordt binnenkort niet meer ondersteund. Daarom hebben wij een omruilactie opgezet waarin de oude M7 TV ontvanger werd vervangen door de nieuwe VAIBR. TV ontvanger. Dit was een succes, want er is veel gebruik van gemaakt!

3FM Serious Request & de Top 2000
Binnenkort begint het goede doel 3FM Serious Request weer. 3FM Serious Request zamelt dit jaar geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december draaien 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort.

Vanaf kerstnacht 00:00 op 25 december 2022 is de 24e editie van de Top2000 te horen. Op NPO Radio 2 kun je vanaf dat moment nonstop luisteren naar de Top2000, die in totaal 168 uur lang is. Traditiegetrouw is de nummer 1 op oudejaarsdag vlak voor de jaarwisseling te horen.

Zowel Serious Request als de Top2000 worden ook live uitgezonden op TV op NPO 1 Extra. Dit zit bij VAIBR. op kanaal 128. Dit kanaal zal vanaf de start van de programmering tijdelijk gratis aangeboden worden aan alle klanten die TV van VAIBR. in hun abonnement hebben.

Fijne feestdagen
VAIBR. bedankt alle klanten voor een succesvol 2022 en wenst je fijne feestdagen en een gezond 2023!

Vooruitblik op 2023
Wij hebben al een aantal campagnes gepland staan voor 2023 en wij gaan ons uiterste best doen om er weer een succesvol  VAIBR. jaar van te maken! Wij houden je op de hoogte in het nieuwe jaar.