Abonnement verlengen

Alle informatie over het verlengen van jouw abonnement

Internet-only vanaf € 39 p.m.

Gratis upgrade naar 1000 Mbps

Gratis basisinstallatie

Verlengingsaanbod

Beste Abonnee,

U maakt momenteel al enige tijd gebruik van de diensten van VAIBR. Wij waarderen dat je dagelijks gebruik maakt van onze diensten. Daarom hebben wij een mooie aanbieding voor jou als bestaande abonnee.

Alles-in-één abonnement
Kies je ervoor om jouw alles-in-één abonnement deze maand te verlengen met 12 maanden, dan upgraden wij jouw internetverbinding gratis naar 1000 mbps en krijg je van ons ESPN Compleet (t.w.v. € 120,00) 12 maanden cadeau!

Internet-only abonnement
Kies je ervoor om jouw internet-only abonnement contract deze maand te verlengen met 12 maanden, dan upgraden wij jouw internetverbinding gratis naar 1000 mbps!

Direct verlengen?
Wil jij gebruik maken van deze actie en direct verlengen? Vul dan onderstaande gegevens in. Zodra wij deze gegevens hebben ontvangen, zullen wij jou een nieuw contract toesturen.

Veel gestelde vragen over televisie & internet:

Je hebt een UTP (CAT 5E / CAT6) kabel nodig om de TV-ontvanger aan te sluiten op je modem. Verbind de TV-ontvanger met je TV door middel van de meegeleverde HDMI kabel.

Je hebt een UTP (CAT 5E / CAT6) kabel nodig om je PC en/of de TV-ontvanger aan te sluiten op je modem.

Bestel je ons alles-in-één abonnement Complete dan kunnen wij je voorzien van een modem (te koop of in bruikleen) waar je naast de mogelijkheid om een TV-ontvanger aan te sluiten ook een coax kabel op het modem aan kunt sluiten om digitaal TV te kijken. 

Met Interactieve TV kijk je je programma’s waar en wanneer jij dat wilt.
 
Je kan programma’s vanaf het begin opstarten, pauzeren en -als je de opneemfunctie er ook bijneemt- opnemen en programma’s tot 7 dagen terugkijken. Daarnaast kun je ook via de VAIBR. Live TV App TV kijken op je smartphone of tablet.

Je internetverbinding zal minimaal 500Mbps down- én upload zijn. Neem een kijkje op onze internetpagina en lees meer over wat je kunt verwachten.

Let op, mocht je gebruik maken van je eigen hardware, dit kán je snelheid beperken (door bijvoorbeeld apparatuur die begrensd is en niet geschikt is voor hogere snelheden of alleen 2,4 GHZ WiFi band en geen 5 GHZ ondersteunt).

Een tip: Je kunt ook het WiFi kanaal dat je gebruikt wijzigen door in te loggen op de je router (klik op Wireless en dan op Radio Channel). Zoek in dit geval een rustig WiFi-kanaal.

Nee, je kunt onbeperkt up- en downloaden.

Ja, je internetverbinding is beveiligd. Wel adviseren wij je om altijd een virus-programma te installeren.

Hulp nodig?

Heb je al gekeken bij onze veelgestelde vragen? Je vindt er veel antwoorden.

Zit je vraag er niet tussen of heb je support nodig?

Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar op 0418-226022.

Mailen mag ook naar info@vaibr.nl.