Telefonie van VAIBR: bellen met glasheldere geluidskwaliteit

De telefoon is nog altijd het meest gebruikte communicatiemiddel. Vaste telefonie via glasvezel is betrouwbaar en heeft een perfecte gesprekskwaliteit. Via VAIBR heeft u verschillende mogelijkheden om de telefoniedienst verder aan te vullen.

Nummerbehoud

Als u overstapt naar VAIBR wilt u natuurlijk uw eigen vertrouwde telefoonnummer behouden. Dat is geen enkel probleem, dat regelen we graag voor u.

Onbeperkt Bellen Vast

Bent u een fanatieke beller en zit u graag lange tijd aan de telefoon met familie of vrienden? Dan is onbeperkt bellen een handige aanvulling op onze telefoniedienst. Hiermee belt u zo lang als u wilt naar alle vaste telefoonnummers in Nederland voor een vast bedrag.

Onbeperkt Bellen Mobiel

Belt u veel naar mobiele nummers? Met Onbeperkt Bellen Mobiel belt u voor een vast bedrag onbeperkt met mobiele nummers.

Voordelig bellen naar het buitenland

Veel aanbieders rekenen hoge tarieven voor bellen naar het buitenland. Bij VAIBR kunt u dit afkopen. Voor een vast bedrag belt u onbeperkt naar alle vaste telefoonnummers in het buiten Nederland.

U gebruikt uw eigen toestel

Voor bellen via glasvezel gebruikt u het toestel dat u al heeft. U hoeft geen andere apparatuur aan te schaffen. En als u dat wilt, sluiten wij het toestel graag voor u aan.

Meer weten over telefonie van VAIBR?

Heeft u een vraag over onze telefonie, neem dan contact met ons op. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Een overzicht met de kosten voor het bellen vindt u hier.

Direct aanmelden