Interactieve televisie van VAIBR: 60 zenders in prachtige beeldkwaliteit

Het glasvezelnetwerk is ook bijzonder geschikt voor televisie. Via VAIBR geniet u van een uitgebreid aanbod van maar liefst 60 zenders. Stuk voor stuk in haarscherpe beeldkwaliteit en met glashelder geluid.

Gratis TV-ontvanger

Om interactieve televisie te gebruiken heeft u een TV-ontvanger nodig en die krijgt u er gratis bij. Deze ontvanger sluiten we voor u aan op de televisie en vervolgens kunt u direct interactieve televisie kijken.

Uitgebreid zenderpakket van 60 zenders

Alle Nederlandstalige zenders, maar ook de bekende buitenlandse zenders zijn de vaste waarden van ons zenderpakket. Verder vindt u verschillende sport –en muziekzenders en documentairekanalen in het basispakket.

Wilt u nog meer keuze?

We hebben een aantal aanvullende zenderpakketten voor u samengesteld, zoals het Familie en het Entertainment zenderpakket. Hierin zitten nog meer zenders, zoals themakanalen en filmzenders. Ook Programma Gemist hoort tot de mogelijkheden. Hier vindt u het zenderoverzicht.

Elektronische Programmagids (EPG)

Een papieren tv-gids heeft u niet meer nodig, want dankzij de Elektronische Programmagids (EPG) bekijkt u het uitzendschema gewoon op de televisie. Naast titels en uitzendtijden vindt u ook programma-informatie voor de meeste programma’s.

Live TV Pauzeren

Zit u midden in die spannende film en moet u naar het toilet? Of wilt u een drankje pakken? Dan pauzeert u de televisie gewoon. Met een druk op de knop blijft uw uitzending stilstaan. Live TV Pauzeren is een standaard onderdeel van onze interactieve televisie.

Televisie kijken op uw iPhone en iPad

Naast de televisie, kunt u ook interactief televisiekijken op uw iPhone en iPad. Via VAIBR kijkt u op ieder moment van de dag op uw Apple-apparaat.

Meer informatie over interactieve televisie van VAIBR?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van interactieve televisie? Neem contact op met ons en we helpen u graag verder.

Direct aanmelden